Kontorsmaskiner & Datorer

Behöver ert företag hjälp med att lösa dokumentflödet i ert företag är Wefixit rätt partner för er. Vi erbjuder allt från små enkla maskiner till stora multifunktionsmaskiner i fullfärg med funktioner som kopiering, utskrift, inscanning, e-postsändning samt ocr-tolkning av dokument. Programvaror för utskriftsövervakning eller kontohantering är några exempel på det vi kan erbjuda. Vi har lång erfarenhet inom detta område och detta gör att vi alltid erbjuder bästa tänkbara lösning för dig och ditt företag.

Här arbetar vi med märken som Kyocera, OKI, Ricoh, Hewlett Packard och Brother.

Inom området datorer erbjuder vi allt ni kan behöva för att få en väl fungerande IT-miljö. Allt från server, bärbara datorer, stationära datorer, bildskärmar och programvaror till uppbyggnad av ert nätverk med kabeldragning eller uppsättning av trådlösa nätverk.

Datasäkerhet i form av brandväggar, virusskydd och säkerhetskopiering internt eller över Internet (Lockbee eller Storegate) är några av de många tjänster vi kan hjälpa er med. Vi jobbar med kända märken såsom Fujitsu, Hewlett Packard, Lenovo och Asus för att nämna några.
Vi utför även installationer av konferensrum med projektorer och webkonferensutrustning.

Kontakta oss